Verzenden

Op dit moment verzenden wij alleen binnen Nederland. Op korte termijn zal dit uitgebreid worden naar omliggende landen. De bezorging van ons pakket wordt gedaan door PostNL. Tijdens het bestellen, kun je aangeven of je het pakket thuisbezorgd wil hebben, of wil afhalen bij een PostNL-ophaalpunt. Als je niet thuis bent en het pakket niet bij je buren afgeleverd kan worden, wordt er een tweede leverpoging gedaan. Indien je dan ook niet thuis bent, kun je het pakket ophalen bij een ophaalpunt bij je in de buurt. 
 

Retourneren 

Uiteraard snappen we dat het voor kan komen dat een artikel toch niet helemaal is wat je ervan verwacht. Om die reden hebben wij het retourneren en ruilen zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt. Mocht het product niet aan je verwachtingen voldoen, kun je het binnen 14 dagen retourneren of omruilen. Belangrijk hierbij is wel dat het product alleen gedragen is om te passen, en dat de door ons bevestigde kaartjes nog aan het product zitten. Indien deze kaartjes er niet meer aan zitten, kunnen wij het product helaas niet meer retour nemen. 

Het enige wat je hoeft te doen om een product te retourneren, is het retourformulier wat in je pakket bijgesloten zit, in te vullen, en het pakket in te leveren bij een PostNL-punt. De kosten die je maakt voor het versturen, krijg je van ons teruggestort zodra wij het pakket ontvangen hebben. Retourneren is dus altijd gratis! Het geld wat je betaald hebt voor de geretourneerde producten, storten wij binnen 14 dagen na ontvangst van de producten terug, op de manier waarop je betaald hebt. 


Ruilen

Wil je het door jou gekochte product in een andere maat hebben, of wil je je product omruilen voor iets anders? Dat kan! Wel vragen wij je om dan een mailtje te sturen naar info@nessfashion.nl zodat wij het product wat je wil hebben alvast apart voor je kunnen leggen. Stuur vervolgens binnen 14 dagen het door jou gekochte product retour door het in te leveren bij een PostNL-punt. De kosten die je maakt voor het versturen, krijg je van ons teruggestort zodra wij het pakket ontvangen hebben. 

Ook bij het omruilen van producten is het belangrijk dat het product alleen gedragen is om te passen, en de door ons bevestigde kaartjes nog aanwezig zijn en vastzitten. Indien dit niet het geval is, kunnen wij het product helaas niet terugnemen. 


Heb je vragen over verzendingen, retourneren of omruilen, mail ons gerust op info@nessfashion.nl 

Wij doen ons best om nog dezelfde dag je mail te beantwoorden. 

© 2016 - 2022 NESS Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel